VVHF vårdhygienkonferens

Den 21-22 oktober 2024 går den årliga hygienkonferensen av stapeln på Quality Hotel Arlanda XPO.

Veterinär Vårdhygienförening är en förening som hjälper dig att förbättra ditt arbete inom vårdhygien. Föreningen arbetar för alla som jobbar med eller är intresserad av veterinär vårdhygien och bildades 2012. Varje höst hålls en konferens i vårdhygien med inbjudna föreläsare och utställare. Föreningen subventionerar konferensavgiften med en mindre del för att ge alla möjlighet att åka.

I samband med hygienkonferensen hålls även VVHFs årsmöte dit vi välkomnar samtliga medlemmar att delta. Var med och påverka föreningens verksamhet!

Varmt välkomna 2024!

Datum: 21-22 oktober 2024

Tid: Två heldagar, exakta tider kommer närmare konferensen

Plats: Quality Hotel Arlanda XPO

Earlybird 4.400 kr exkl moms t o m 10 juni. Därefter 5.000 kr exkl moms tom 15 sep. Klicka här för att anmäla dig till årets konferens.

Boende finns på Quality Hotel Arlanda XPO, enkelrum för 1095kr ink moms söndag-måndag och 1295kr ink moms måndag-tisdag, och bokas via denna länk. Rum finns reserverade och går att boka via länken fram till 5 september. Bokning efter det sker via Quality Hotel Arlanda XPO.

 

Årets ämnen: 

- Mikroorganismernas skyddsmekanismer inkl resistensrisk samt biofilm 

- Sterilkedjan inkl material i instrument 

- Hygienrutiner i operationssalen - Återanvändning av textilier 

- K112 fyller 10 år - vad har hänt och vart är vi på väg? 

- Luftvägspatogener - hos både häst, katt och hund

Har du ett företag med koppling till vårdhygien och vill ställa ut under konferensen? Kontakta oss via mail vetvhf@gmail.com